5 redenen voor een eigen Gym App

In dit artikel sommen we 5 van de vele redenen op waarom een eigen Gym App voor jouw sportschool een goede stap is om te maken.

1. Pushberichten

Wil je snel iets mededelen aan je gebruikers, stuur dan een pushbericht! Je bereikt iedereen direct en eenvoudig, daarbij vestig je de attentie weer op jouw applicatie. Op deze manier informeer je je klanten eenvoudig en snel over aanbiedingen of belangrijke gebeurtenissen binnen de sportschool.

2. Groepslesrooster

Via een functie in de app kun je het lesrooster van de sportschool of fitnesscentrum weergeven aan klanten. Je klant kan op deze manier altijd en overal het rooster inzien en zich bijvoorbeeld aanmelden voor een les.

3. Trends en ontwikkelingen

Met een eigen sportschool app zet je je organisatie op een nieuwe manier in de markt. Mobiel actief zijn is een zeer kostenefficiënte manier om abonnementen van je fitnesscentrum aan je klanten te verkopen. Mobiele marketing voor je organisatie is door de vele mogelijkheden een geweldige manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

4. Koppeling met social media

Social media is overal en een groot deel van je klanten gebruikt het, daar is geen twijfel over mogelijk. Het integreren van de social media pagina’s van je sportschool in je eigen app kan eenvoudig worden gedaan en biedt vele mogelijkheden. Daardoor versterken beide middelen elkaar bijvoorbeeld.

5. Mond-tot-mond reclame

Zodra je app live is, gaan klanten deze gebruiken wanneer je ze hierover informeert. Hierna gaat het balletje rollen en vertellen ze andere klanten van de sportschool over de voordelen van de app. Positieve mond-tot-mond reclame kan nieuwe lidmaatschappen creëren en de naam van jouw sportschool onder de aandacht brengen.

Benieuwd wat een eigen mobiele applicatie voor jouw sportschool kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis test app aan.