App tipper – Bereid je goed voor op de vakantieperiode!

De vakantieperiode komt er weer aan, daarom in deze app tipper handige tips om je leden op de hoogte te brengen van de aangepaste roosters tijdens vakanties. Maar later in het jaar jaar natuurlijk ook tijdens de feestdagen.

Pas op tijd je vakantierooster aan

Om ongemakken te voorkomen is het van belang dat je leden op tijd op de hoogte zijn van de aangepaste tijden in de vakantie. Zorg er daarom voor dat het nieuwe rooster tijdig is in te zien in de app en op de website. Zo kunnen je leden het rooster op tijd inzien en ontstaat er geen onduidelijkheid over de lestijden in de vakantieperiode.

Maak het aangepaste rooster bekend

Zorg ervoor dat je bekend maakt dat er een aangepast rooster in de app is toegevoegd. Bijvoorbeeld via een nieuwsbericht of een pushbericht. Zo weten je leden dat ze het rooster even moeten checken, zodat ze niet onnodig lessen missen.

Promoot je evenementen

Als je extra evenementen organiseert in de vakantieperiode, zorg er dan voor dat je deze tijdig in je agenda plaatst. Zo kunnen de leden op tijd kennis maken met het evenement en zich aanmelden. Naast het plaatsen van het evenement in je kalender kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het evenement te promoten via een nieuwsbericht en/of een pushbericht.