Gym App sfeer app

Creëer meer sfeer in jouw communicatie met deze drie tips!

Digitaliseren, dat is waar het al jaren om draait. Ook bij sportscholen is dit een top of mind begrip. Zo wordt het gebruik van een leden app steeds populairder. De effectiviteit van een app hangt wel sterk af van hoe deze wordt ingezet. Sfeer speelt daarbij een hele grote factor. Waarom? Dat leggen wij je graag uit!

Een goede sfeer in de sportschool hangt er ongetwijfeld, maar wordt deze sfeer ook online doorgetrokken? Net zo belangrijk! Door de sfeer door te trekken in jouw website en app, zorg je voor meer binding en betrokkenheid. Onderstaande tips gaan je helpen.

1 – Sluit niemand buiten
We kennen veel verschillende type sporters, het is belangrijk dat je voor ieder wat wils aanbiedt. Scheer dus zeker niet iedereen over een kam, maar luister naar de verschillende behoeften. Blijf bij je identiteit, maar houd rekening met leeftijden, doelen en motivaties.

2 – Playlist voor sportmuziek
Muziek, voor de een werkt het wel en voor de ander werkt het niet. Met een kleine terugkoppeling naar het vorige punt hoeft dus niet ieder bericht of iedere feature aantrekkelijk te zijn voor ieder lid. Door verschillende playlists te maken op bijvoorbeeld Spotify, en hier een hyperlink van te maken in de app, kunnen leden binnen één klik een heerlijke afspeellijst luisteren.

3 – Interessante nieuwtjes en feiten
Om leden up-to-date te houden is het een leuk idee om nieuwtjes en feitjes de deur uit te gooien waar zij écht iets aan hebben. Kom bijvoorbeeld met nieuwtjes die hét verschil kunnen maken in iemand zijn progressie.

Na het lezen van deze blog benieuwd geworden over hoe je jouw app het beste kan promoten? Lees dan ons blog over het promoten van jouw app!