Gym Apps Tipper: Creëer betrokkenheid en organiseer een zomer foto actie!

Ledenbehoud draait allemaal om betrokkenheid. Betrokkenheid heeft grotendeels te maken met hoe iemand jouw merk en jouw bedrijf ervaart. Met het hebben van een eigen app heb je als club voor jezelf de mogelijkheid gecreëerd om je leden altijd en overal te bereiken en kun je dus werken aan de betrokkenheid.

Een leuk idee om mensen bij je merk en bedrijf te betrekken is een foto actie. Met de formulieren van Gym Apps is het mogelijk om een formulier aan je app toe te voegen waarmee leden foto’s vanaf hun telefoon naar je toe kunnen sturen!

Wat moet je doen voor een geslaagde foto actie?

  1. Bedenk een leuk product of artikel rondom jouw bedrijf of merk. Dit kan een t-shirt of bijvoorbeeld een knuffelbeer met jouw logo zijn.
  2. Communiceer dat je een prijs uitreikt aan diegene die tijdens zijn vakantie de leukste foto maakt van/met dit artikel en deze via de app instuurt.
  3. Dit communiceer je via al je kanalen, zoals je website en Facebook, maar dus uiteraard ook via pushberichten in de app.
  4. Tussentijds hang je de leukste foto’s alvast in je app. Via pushberichten laat je aan je leden weten dat de leukste foto’s al in je fotogalerij terug te vinden zijn.
  5. Je kunt leden zelfs in de app laten stemmen voor wat zij de leukste foto vinden!

Wat levert dit op?

  • Regelmatig contact met je leden
  • Lol en plezier rondom jouw merk is de beste beleving die je kunt geven.
  • Betrokkenheid bij je sportclub.
  • De mensen die jouw app hebben maar niet bij je sporten raken enthousiast over je club.

Succes met de organisatie van je foto actie!