Gym Apps Tipper: Ook in de zomer actief gebruik van de app!

De vakantieperiode staat weer bijna voor de deur, daarom in deze app tipper handige tips om ook dan actief gebruik van de app te bevorderen!

Tips en Trucs

Door je leden op vaste momenten leuke tips en trucs te geven om fit te worden in de zomer, zullen ze hiervoor regelmatig terugkeren in de app. Denk bijvoorbeeld aan leuke oefeningen die ze op vakantie op het strand zouden kunnen uitvoeren. Dit kun je doen door video’s, foto’s en instructies toe te voegen aan nieuwsitems. Zo blijven ze tijdens hun vakantie met sport bezig en kunnen ze hier na de vakantie mee verder gaan in jouw sportschool!

Zomeracties

Ook zou je het app gebruik kunnen bevorderen door speciale zomeracties te houden, denk bijvoorbeeld aan een fotowedstrijd. Laat je leden foto’s maken van hun workout op vakantie en bind hier een leuke prijs aan vast om je leden te motiveren om mee te doen. Maak een nieuwsbericht aan met uitleg van de actie en verbind er een formulier aan waarmee de leden via de app een foto kunnen insturen. Alle ingestuurde foto’s kan je in de app plaatsen in een apart fotoalbum, waardoor leden elkaar kunnen motiveren en inspireren!

Zomerrooster

Doordat je leden nu steeds in de app kijken, zullen ze ook sneller je zomerrooster checken, zodat ze weten wanneer de sportschool precies geopend is. Zorg dan ook dat je het zomerrooster tijdig in de app hebt staan. Als de leden dan in het rooster kijken, zien ze dat de app altijd up-to-date is en zullen ze ook later in de vakantie vaker terugkomen in de app. Bij het openen van de app kun je een notificatie instellen, zodat jouw klanten gelijk op de hoogte zijn van het zomerrooster van jouw sportschool.