Koppelingen in je eigen Gym App

Een eigen mobiele app van Gym Apps heeft naast onze eigen functionaliteiten ook de mogelijkheid om te koppelen met een van jouw leveranciers. Veel leveranciers ontwikkelen namelijk zelf platformen om te communiceren met de sporter. Dit kan nogal onhandig en onduidelijk voor zowel de sporter als voor jou. Met Gym Apps brengen wij clubs in staat om een eigen mobiele app te hebben waarin veel leveranciers worden samengebracht zodat de sportschool haar leden kan bedienden vanuit hun eigen merk. In dit artikel lichten wij een paar bekende leveranciers kort uit.

Technogym:
Waarschijnlijk zijn we allemaal wel bekend met de apparatuur van Technogym. Ook zij hebben hun eigen online platform waar sporters terecht kunnen. Via een eigen Gym App is het mogelijk direct een koppeling te maken met de Welnesscloud van Technogym, waar de sporter kan inloggen. Ook kan de sporter hier informatie vinden met moves en activiteiten.

FunXtion:
FunXtion is ook een van de bekende koppelingen die mogelijk zijn in een Gym App. Sporters kunnen hun lesrooster en oefeningen inzien. En de app is ook benaderbaar voor personeel van de club middels een eigen login.

Milon:
De Milon cirkel, wie kent ‘m niet. Om effectief te sporten en het uiterste uit deze cirkel te halen is het mogelijk voor zowel het personeel als de sporter online oefeningen in te zien en trainingen bij te houden. Leden kunnen inloggen in de Milon Care omgeving vanuit de eigen gym app waar ook alle informatie over Milon Care te vinden is.

Les Mills:
Via je eigen Gym App is het mogelijk een directe koppeling te maken met Les Mills. Content en trainingen kunnen hierin worden bekeken in een handig overzicht.

Clubplanner:
De software van Clubplanner zorgt voor structuur binnen je sportschool, waarom zou je dan deze nog gescheiden houden van je eigen Gym App? De koppeling maakt het mogelijk dat leden gemakkelijk kunnen inloggen en lessen kunnen reserveren. Ook kunnen overzichten worden terug gekeken zoals persoonlijke gegevens en gereserveerde lessen.

Bovenstaande koppelingen zijn slechts een greep uit het aanbod dat mogelijk is in een app van Gym Apps. Ontdek zelf de kracht van een eigen mobiele app voor jouw sportschool en vraag een gratis test app aan!