Nieuw nummer Support

Vanaf vandaag (22-01-2018) kan je onze supportmedewerkers bereiken via een nieuw telefoonnummer:
+31 85 0013 806

Door deze wijziging zijn wij nog beter bereikbaar en kunnen we je sneller te woord staan. Heb je vragen over jouw app of website, ons supportteam helpt je graag met al je vragen.

Maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Wist je trouwens dat wij een online Helpcenter hebben? Ook hier vind je antwoorden op veel vragen!

Wil je contact opnemen met de afdeling Verkoop, Marketing, Administratie of heb je algemene vragen? Dan kan je ons nog steeds bereiken op het nummer:
31 (0)73 820 0231

Gym Apps Tipper: Nieuwe leden binnen krijgen via je app!

New business tip: Presenteer je app als gratis gezondheidsapp voor je omgeving!

In veel van onze apps zitten allerlei gezondheidsfuncties zoals BMI testen, maximale hartslag en zaken als oefeningen, workout schema’s en tips. Dit zijn handige tools die voor iedereen van toepassing zijn. Daarnaast zijn het ook tools waar mensen normaal voor moeten betalen in de appstores. Lees verder

Is jouw website veilig?

Misschien heb je de afgelopen tijd wel iets gehoord over de nieuwe privacywet die in mei in werking treedt. Graag willen we je informeren wat deze wet precies inhoudt en wat de voordelen zijn van een beveiligde website.

Nieuwe privacywet

Momenteel wordt de bescherming van persoonsgegevens door ieder land zelf gereguleerd. In mei treedt de General Data Protection Regulation (GDPR) in werking. Deze nieuwe (Europese) privacywetgeving is van toepassing op alle lidstaten van de Europese Unie. Vanaf dat moment volgt er ook strenger toezicht met hogere sancties.

Lees verder

De kracht van pushberichten

Een pushbericht is een kort bericht dat direct op het scherm van een telefoon wordt getoond. De gebruiker krijgt het bericht direct te zien en hoeft de app niet eens te openen. Het is dan ook een erg waardevolle functie van je app; je zorgt ervoor dat je bericht niemand kan ontgaan. Lees verder

4 tips voor een goede call to action

 

Met je website maak je jouw sportschool online zichtbaar en kun je nieuwe bezoekers bereiken. En als ze je site bezoeken, wil je er ook voor zorgen dat ze snel de juiste informatie vinden en overgaan tot actie. Het gebruik van duidelijke call to action buttons helpt je hierbij en zet bezoekers van je website aan tot klikken. Lees in dit artikel 4 tips om de beste call to action buttons te maken en meer uit je website te halen! Lees verder

App tipper – Beeldmateriaal juist gebruiken

Goede foto’s en afbeeldingen gebruiken op jouw website of in jouw app is key! Het geeft een betere impressie van jouw school als je goede foto’s gebruikt, de sfeer kan beter worden weergegeven en je kan spelen met verschillende kleuren en extra beeldmateriaal dat ervoor zorgt dat je net even extra beleving kan geven aan wat je wilt uitstralen als school. Lees verder

Wat zijn de voordelen van een website naast jouw mobiele app?

 

 

 

 

Als app klant van Gym Apps zijn er vele voordelen te benoemen waarom een website van Gym Apps van hoge toegevoegde waarde kan zijn voor jouw sportschool.

  1. Eenvoudig te beheren: een website van Gym Apps is net zo makkelijk te beheren als de app die jij hebt van Gym Apps voor jouw sportschool. Je kunt snel relevante content toevoegen aan jouw app én website tegelijkertijd.
  2. Wat ons brengt op het tweede punt, het bespaart een hoop tijd en voorkomt fouten! Met één druk op de knop publiceer je relevante informatie op zowel jouw website, in jouw app en op jouw social kanalen.
  3. Zowel nieuwsberichten, lesroosters als acties zichtbaar in de mobiele app van jouw sportschool als op de website!
  4. De lesroosters worden perfect weergegeven op de onze websites.
  5. Wij werken samen met NHN en BOSS en kunnen dus effectieve koppelingen maken!
  6. Bereik nieuwe leden door jouw sportschool online zichtbaar te maken en bereik nieuwe mensen bij hun zoektocht naar een nieuwe sportschool!
  7. Hoge kwaliteit van de websites, omdat ze op basis van de solide marktstandaard WordPress zijn met standaard SEO optimalisatie.
  8. En dit allemaal is binnen enkele weken live.