Personal trainer? Zo neem jij een voorsprong op de concurrent!

Gezonde voeding, afvallen, beweging, kortom een gezonde levensstijl wordt alsmaar belangrijker voor ons. Dit zal jij als personal trainer of medewerker van een sportschool vast en zeker ook merken. Niet alleen qua klanten maar ook op het gebied van concurrentie. Het is daarom van groot belang dat jij jezelf als personal trainer of sportschool onderscheid van anderen.

Want waar moeten mensen nu voor kiezen? Wat maakt jouw sportschool of personal training nu beter dan de rest? En hoe communiceer je dit en andere praktische informatie met leden? Vragen die jij jezelf moet gaan stellen en mee aan de slag moet.

Om jezelf te blijven onderscheiden niet te verdrinken in de talloze sportscholen en personal trainers is meerwaarde creëren essentieel. Meerwaarde creëren hoeft niet altijd te betekenen dat heel de sportschool verbouwd moet worden of dat er dure duurzame apparaten aangeschaft moeten worden. Hier wordt vaak wel als eerste aan gedacht.

Natuurlijk is goed apparatuur etc. belangrijk om de sporters te overtuigen, maar ook gemak en (persoonlijke) communicatie is zeer belangrijk. Er is niets zo vervelend dan telkens zoeken naar openingstijden, (groeps-)lessen, contact of bijvoorbeeld filmpjes over het gebruik van bepaalde apparaten.

Door alle informatie te bundelen in één systeem hoeft er niet meer gezocht te worden en heb jij nauw contact met jouw leden.

Zo deel je via een app eenvoudig gepersonaliseerde trainings- of voedingsschema’s en kunnen klanten zich eenvoudig aanmelden voor (groeps-)lessen die plaatsvinden.

Benieuwd wat een app voor jouw sportschool of personal training kan betekenen? Vraag dan nu een gratis test app aan.