Uw apps zijn in ervaren handen

Wij ontwikkelen mobiele apps al vanaf het eerste uur

Over ons

Met Gym Apps kan iedere fitness organisatie of sportschool snel en goedkoop over een eigen mobiele app voor iPhone of Android beschikken. Uw eigen app heeft een op maat gemaakte icoon, is volledig herkenbaar volgens uw logo en huisstijl en is uniek te downloaden in de verschillende appstores.

Concapps B.V.

Gym Apps is onderdeel van Concapps B.V.. Concapps is een organisatie gestart door een aantal IT en App enthousiastelingen die zagen dat de mobiele wereld het snel aan het winnen is van de desktop. Zeker door het toenemende gebruik van de mobiele telefoon en de uitgebreide mogelijkheden van de applicaties is deze markt het aan het winnen van de desktop en de browser. Om die reden hebben wij ons als doel gesteld om een zo groot mogelijk publiek de mogelijkheid te bieden om snel en goedkoop over hun eigen mobiele app te beschikken. En daar waar nu vrijwel alle ontwikkelingen voor mobiele apps maatwerk is, geloven wij dat dit vaak helemaal niet nodig is en dat het ontwikkelen van apps dus vaak sneller en goedkoper kan!

Gym Apps en Concapps zijn initiatieven van Hans Donkers en Koen Pijnenburg. Hans heeft een achtergrond van senior management en ondernemer posities in de standaard software bij bedrijven als Indicia, Nobel en Exact. Koen is een app ontwikkelaar van het eerste uur. Koen is als eerste ontwikkelaar in Nederland door Apple gecertificeerd als app ontwikkelaar, en heeft grote apps als Buienradar en My Football Pro op zijn naam staan. Heb je vragen over Gym Apps of Concapps kan je natuurlijk ook altijd direct contact zoeken via hans.donkers@gym-apps.nl of via 06 - 5115 9200.

Gym Apps is het eerste merk van Concapps maar zeker niet de laatste!

Het team achter Gym Apps:

Hans Donkers Koen Pijnenburg Niels Bul Martha Piels Caspar Hoekstra Lisa Bothma Yvonne van Iterson Lisa Graumans Loyd van Veluwen Richard van Oosten Gertjan Caris Wim van den Oord Joshua van Raak Miset Neve Barry van Tillo Frans van Kuijk Nathalie Pereira