papier is verleden tijd met een app

Papier is verleden tijd met een eigen app

Duurzaamheid is de laatste jaren steeds een belangrijker onderwerp geworden, ook in het bedrijfsleven. Verschillende functionaliteiten in je eigen app zorgen ervoor dat papier verleden tijd is. Inschrijvingen, aanvragen en lesreserveringen regel eenvoudig in je app. Snelle veranderingen of urgente mededelingen worden eenvoudig gecommuniceerd waardoor je leden op de hoogte blijven. In deze blog lichten we de 5 functionaliteiten toe die ervoor zorgen dat papier verleden tijd wordt.

Nieuws
Met de functie om nieuws en activiteiten te delen via de app zijn nieuwsbrieven op papier, losse flyers en de maandelijkse folders verleden tijd. Via nieuwsberichten in je eigen app houd je leden op de hoogte en communiceer je direct een snelle verandering of mededeling.

Formulieren
De functie formulieren biedt verschillende mogelijkheden. Er is een ruime keuze aan standaard formulieren specifiek voor de sportbranche zoals inschrijf- en aanvraagformulieren aanwezig. Je kunt zelf eenvoudig bepalen welke formulieren er worden getoond in je app en welke gegevens benodigd zijn bij het invullen. Daarbij biedt de app de mogelijkheid om aan te geven naar wie het formulier binnen de organisatie moet worden verstuurd.

Lesreserveringen
Leden kunnen via de app direct een les reserveren! Gym Apps heeft diverse koppelingen met leden administratie systemen en reserveringsmogelijkheden.

Chat functie
Met de chatfunctie in de app kunnen leden onderling gericht contact hebben, bijvoorbeeld om af te spreken om te komen sporten. Deze functie creëert meer interactie tussen je leden.

Schema’s
Door de mogelijkheid om koppelingen van verschillende systemen toe te voegen in je eigen app, kunnen leden eenvoudig verschillende schema’s bijhouden. Op deze manier hebben leden hun voedingsschema en persoonlijke work-out schema samen in één app.

Met de inzet van deze functionaliteiten werk je niet alleen papierloos, maar digitaliseer je ook alle processen. Ben je na het lezen van verschillende functionaliteiten benieuwd hoe een app voor jouw bedrijf relevant kan zijn? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of probeer een gratis test app.

Vraag jij je af waarom een eigen app van toegevoegde waarde kan zijn naast je andere communicatieplatformen? Lees dan onze blog: ‘Waarom is een app voor jouw sportschool van toegevoegde waarde naast je andere communicatieplatformen?’ Hierin vertellen wij waarom het inzetten van een app relevant is voor jouw sportschool.