Uitgelicht. PK Sport Vinkeveen

In ons item ‘Uitgelicht.’ lichten wij, zoals de titel het al aangeeft, ervaringen van onze klanten uit. In deze editie staat de app van PK Sport Vinkeveen centraal. Sinds 2013 zijn zij klant bij Gym Apps en hebben inmiddels zowel een app, website als online marketing van ons. PK Sport is een sportschool in Vinkeveen en gelooft dat iedereen zijn lichamelijke doelen kan behalen, als er maar op de juiste wijze getraind wordt.

Het team van PK Sport heeft maar één doel voor ogen: resultaten boeken samen met de klant. Wij spraken Peter Kinkel, eigenaar van de sportschool, over de veranderingen in communiceren met klanten dankzij de website en app.

Ervaring

In het verleden communiceerde PK Sport alleen maar via de oude website en via de e-mail. Het mailprogramma werkte niet optimaal zoals zij graag hadden gezien. “Ik kon mijn leden niet op het juiste moment bereiken met de boodschap die ik wilde sturen. Als er een van de groepslessen uitviel omdat een instructeur ziek was stonden de leden met een teleurstellende boodschap aan de balie omdat de mail hen niet bereikte.”

“De belangrijkste reden dat ik voor Gym Apps heb gekozen is het gemakkelijke CMS. Het vullen van de app en website is simpel, snel en voorkomt dubbel werk!”

Benieuwd naar het hele Uitgelicht. artikel? Lees het hier