6 Zeer handige app functionaliteiten van Gym Apps

Het aantal beschikbare mobiele apps blijft stijgen en zijn inmiddels een groot onderdeel van hoe we communiceren en taken uitvoeren. Of je nu het weer bekijkt voor komend weekend, het nieuws bekijkt of een berichtje stuurt, het merendeel van de smartphone en tablet gebruikers doet dit via een app. Waarom zou je hierin als sportschool achter blijven en niet alles combineren in een overzichtelijke app? Lees in dit artikel meer over handige functionaliteiten van een Gym App.

 1. Koppeling ledenadministratie
  Koppelingen met ledenadministratiesystemen maken het mogelijk om alle processen in de sportschool optimaal aan te sturen. In een overzicht is het zichtbaar wat er binnen de organisatie speelt. De huidige ledenadministratie kan hierin worden geïntegreerd.
 2. Lessen reserveren
  Leden kunnen direct in de app een les reserveren. Gym Apps biedt de mogelijkheid om vanuit het lesrooster via de mail of via een direct formulier lessen te reserveren. Pen en papier zijn niet meer nodig en alle reserveringen zijn terug te vinden in een overzicht.
 3. Fitness gerelateerde koppelingen
  Content van verschillende grote fitness toepassingen kunnen worden geïmporteerd in de eigen sportschool app. Hierdoor maken leden makkelijk gebruik van correcte content in één handige tool.
 4. Pushberichten
  Is er iets belangrijks te melden of wil je klanten snel bereiken, dan zijn pushberichten de ideale toepassing hiervoor. De klant krijgt een kort bericht op het scherm van zijn telefoon, ook als de applicatie niet in gebruik is op dat moment.
 5. Lesrooster
  Maak je binnen je sportschool gebruik van een lesrooster, dan kun je deze eenvoudig toevoegen aan de eigen app van Gym Apps. Gebruikers kunnen zoeken op dag en type les om de lijst op deze manier te filteren.
 6. Eigen huisstijl
  Een van de unieke punten van een eigen app van Gym Apps is dat deze volledig naar jouw eigen huisstijl wordt gezet. Daarnaast kan er een combinatie worden gemaakt uit beschikbare pagina templates, menustijlen, pagina-volgorde en iconen. Op deze manier is de app echt van jouw sportschool.

Interesse in een eigen Gym App? Vraag een gratis test app aan.